Qingming liburan cilik supaya sawetara informasi klien kang

Qingming liburan cilik supaya sawetara informasi klien kang ora banget menowo, iku isih sirep nuntun pelanggan kanggo customer dening obrolan telpon sawetara menit, kita pungkasanipun entuk customer. Begjanipun, sawetara dina kepungkur lan esuk iki sadurunge data, ngandika customer kanggo Beilun liwat, fiddling ing obat kanggo customer. Cukup ora njaluk mati kanggo liyane, kang langsung lunga menyang kamar kita lan mlaku sampel, nuturi minicomputers putra bab.

Pelanggan marang kita sisih sing perusahaan wis produksi ulang sampah bisa digunakake kanggo gawé bata semen, amarga reresik munggah sampah uga perlu kanggo ngrekrut buruh, pegawe biaya njedhul, nangani roto dawa iku ora tokoh cilik. Dadi kang mutusaké kanggo tuku sampah mesin bata cilik, timer cekap, iku bisa uga bakal ngowahi menyang bandha kanggo awake nambah income tambahan. Sawise ngrungokake idea customer, kita bakal njupuk pelanggan kanggo ngunjungi manual mesin bata hydraulic putra Minicomputer 2-12 kita.

15,000 output dina watara 2-12 mesin bata hydraulic manual pilihan apik, liwat apik tanduran kita, 2-12 silinder saka siji asli dadi loro, gegandhengan karo daya saka mesin uga cocok kanggo pelatihan kulawarga. We menehi pelanggan panjelasan rinci lan presentation, sawise pangerten customer isih mikir 15,000 output dina saka bata utawa ora kanggo wong-wong mau, padha kudu ngasilaken cilik, 500-2000 output dina saka pamblokiran bata. Banjur kita kaya kita pelanggan kanggo introduce loro bata bolongan.

Punika pabrik sandi personel teknis ing customer presentation rinci

Customer kasebut kanthi teliti, nonton teknisi tanduran Tur aku yen takon apa arep kanggo gawe bata, pelanggan answer digunakake kanggo gawé bata standar, nalika jeneng tabet punika loro-bolongan bricks bata digunakake kanggo nggawe bolongan loro, sawise akeh deliberation, customer mutusaké tuku 2-12 manual hydraulic nggawe bata mesin kanggo masalah produksi, direktur asli Chen ngajokaken kanggo jamur imbuhan tipis saka asli siji Papan metu saka rolas diatur kanggo sepuluh.

Beilun wekasanipun kita pelanggan 2-12 loom relatif kadhemen, sinau ati nyelidiki ing 2-12 manual mesin bata hydraulic.

Ngrembakaken apik rega, kinerja, kapal, pangopènan lan masalah, klien njupuk informasi kita kudu sing padha bakal tuku mesin, lan ndhuwur sarujuk laporan, sanalika tuku bata.

rincian kontak kita minangka nderek:

Ningbo Yinzhou Nuh Factory bata semen

Address: Gaoqiao Town, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, desa kidul watu Jiangnan Industrial Zone

Zip Code: 315174

Tel: 0574-88085582 13429360918 Mr. Chen

Fax: 0574-88018826

E-mail: CGC5158@nbnuoya.com

http://nbnuoyazhuanji.b2b.hc360.com/

http://nbnuoyazhuanjichang.cn.b2b168.com/

http://www.nbnuoyazhuanji.com.cn/

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih House


Post wektu: Jun-03-2017
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !