Taros Kami

Ningbo Haishu Nuoya Cement Block Machine Factory

alamat

84, Gaoqiao West Jalan, Jiangnan

Parabot industri, Gaoqiao Bandar,

Haishu District, Ningbo City,

Province Zhejiang, Cina

Surélék

 

cgc5158@nbnuoya.com

 

telepon

0086-574-88085582

Fax: 0086-574-88018826

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !