• KAMERA DIGITAL SAMSUNG

Apa kita apa?

Ningbo Haishu Nuoya Cement Block Machine Factory, punika perusahaan backbone ing mesin construction. Perusahaan wis pangayoman pasukan technical kuwat saka tim pembangunan lan sistem layanan sampurna, lan nambah akèh pengalaman Manufaktur lan gagasan bisnis. Fokus ing sawetara personel profesional lan teknis senior sing berpengalaman sajrone pirang-pirang taun.

perusahaan kita setya kanggo pangembangan mesin bata hidrolik otomatis jinis anyar, mesin nggawe bata, mesin nggawe blok, mesin bata tanpa baking, peralatan pencampur lan produk liyane. Produk kita dianugerahi 'jumlah kanggo menehi tandha produk' dening Komisi Regulasi Kualitas lan Merek China. Kualitas kita selaras karo praktik internasional. Kajaba iku, kita minangka anggota Asosiasi Blok Bangunan.

kita ing kutha Ningbo, Welcome Visit US.

Join Kita Newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Baru

j
Obrolan Online WhatsApp!