• KAMERA DIGJITALE SAMSUNG

Çfarë bëjmë ne?

Fabrika e Makinave të Blloqeve të Çimentos Ningbo Haishu Nuoya, është një ndërmarrje kryesore në makineri ndërtimi. Kompania ka mbrojtje të fortë teknike të ekipit të zhvillimit dhe një sistem shërbimi të përsosur, dhe ka grumbulluar shumë përvojë prodhuese dhe ide biznesi. Përqendrohuni në një numër të personelit të lartë profesional dhe teknik me përvojë prej vitesh.

Kompania jonë është e përkushtuar për zhvillimin e makinerisë automatike hidraulike të tipit të ri, makineri për prodhimin e tullave, makinën e bërjes së blloqeve, makinerinë e tullave pa pjekje, pajisje për përzierje dhe produkte të tjera. Produktet tona shpërblehen me 'shuma për të shënuar produktin' nga Komisioni Rregullator i Cilësisë dhe Markës së Kinës. Cilësia jonë është në përputhje me praktikën ndërkombëtare. Për më tepër, ne jemi anëtar i Building Block Association.

ne jemi në qytetin Ningbo, Mirë se vini Vizitoni SHBA.

Join gazetën tonë

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Arritje të reja

j
WhatsApp Online Chat!