• Samsung digital kaméra

Naon urang ngalakukeun?

Ningbo Haishu Nuoya Semén Blok Mesin Pabrik, nyaéta perusahaan tulang tonggong dina mesin konstruksi. Pausahaan boga panyalindungan kakuatan teknis kuat ti tim ngembangkeun sarta sistem layanan sampurna, sarta akumulasi loba pangalaman manufaktur jeung gagasan bisnis. Fokus kana sajumlah tanaga profésional sareng téknis senior anu berpengalaman salami mangtaun-taun.

parusahaan urang geus komitmen pikeun ngembangkeun tipe anyar mesin bata hidrolik otomatis, bata pembuatan mesin, block nyieun mesin, baking-gratis mesin bata, alat-alat Pergaulan jeung produk lianna. Produk kami dileler 'jumlah pikeun nandaan produk' ku Komisi Pangaturan Kualitas sareng Merek Cina. Kualitas kami saluyu sareng prakték internasional. Sumawona, kami mangrupikeun anggota Asosiasi Blok Bangunan.

kami di kota Ningbo, Wilujeng sumping didatangan AS.

Gabung kami Newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Arrivals anyar

j
Chat Online WhatsApp!